همچنین شستن این نما بسیار فرآیند آسانی است ولی از مهمترین معایب نمای سیمان ششته کثیف شدن سریع آن است. البته روش های اسکوپ کردنِ مختلفی برای مهار کردن این نوع سنگ بر روی نمای ساختمان ها وجود داره که میتونه مانع از سقوط این سنگ بشه. برای استفاده کردن از این روش ابتدا باید پلاستر سیمانی روی دیوار انجام شود سپس در قسمت پشت آجر چسب پهن شود به نحوی که همه جای قسمت پشت آجر را چسب فرا گرفته باشد. ۳- سیمان می تواند نقص های دیوار زیرین را بپوشاند و آن را صاف و یکدست نماید. برخلاف روش های سنتی، در این سیستم برای اجرای نما خبری از ملات نیست. صفحات سیمانی فایبرسمنت به عنوان یکی از نوع های نما خشک سیمانی در ساختمان هایی با اسکلت بتنی و فلزی، برای دیوار داخلی، پارتیشن بندی سقف کاذب و نما استفاده می شود. فایبرسمنت در برابر عوامل جوی مقاوم نما خشک است. از دیگر معایب استفاده کردن از این روش، افزایش نخاله ها و ضایعات ساختمانی است. وزن سبک سازه نصب، امان بندکشی ، امکان استفاده از عایق ، حذف مهارت نصاب ، کاهش ضایعات ، کاهش هزینه و زمان نصب و حفظ الگوهای آجرچینی سنتی و پیچیده از دیگر مزایای این سیستم نصب است.
دتایل نمای خشک
زیرمجموعه دیگری از سیستم پین ، سیستم پی اچ برای نصب آجرهایی با نسبت ابعادی بزرگ است.این سیستم با تحمیل حداقل تنش به آجرها در حین نصب، امکان پنهان کردن سازه زیر ساخت را فراهم میکند. در پروژه های متوسط و بزرگ امکان تولید کارخانه ای و آبکاری شده سازه ها برای افزایش عمر مفید در شرایط خاص نصب امکان پذیر است.سازه های زیرساخت به صورت پیچ و مهره ای کامل نیز قابل تولید هستند. با توجه به صنعتی شدن روز افزون تمامی بخش های زندگی در دنیای امروزی و درگیر بودن تمام افراد با این مقوله و همچنین حس زیبایی شناسی انسان، علم معماری و طراحی ساختمان نیز طی دهه های پایانی قرن بیستم تاکنون با شتابی روز افزون دچار تحول گشته است و به سمت صنعتی شدن پیش می رود که بطور مشخص نمای ساختمان ها نیز تأثیر زیادی را پذیرا بوده که ایجاد و توسعه انواع روش های خشک و مدرن در نماسازی نیز از جمله آنها است که البته سیستم های خشک واجد مزایای بسیار زیادی است که در ادامه در مورد آنها بحث خواهد شد.
یک استادکار نصب آجر باید به صورت حرفه ای میزان دقت در شاقول بودن آجر نماها، ظرافت در بندکشی آجرنما و میزان متریال مصرفی در ملات بندکشی را مدنظر قرار دهد و برای جلوگیری از ریختن دوغاب روی مصالح بداند که باید کاور نایلونی پس از هر ۴ ردیف آجرچینی استفاده کند. برای اجرای نمای خشک دست شما در انتخاب مصالح باز است و می توانید هر نوع مصالحی که قابل استفاده برای نمای داخلی و خارجی ساختمان است را در هر ابعادی و از ضخامت 5 میلیمتر تا 50 میلیمتر استفاده کنید. نمای پرده ای متحرک: در این نوع نما قطعات آجر بصورت پیدا/پنهان های متحرک ( با قابلیت تغییر شکل/ابعاد/فاصله) و در محور مورد نظر طراح اجرا میشوند. آجر نمای نسوز یکی از انواع آجر هایی است که از خاک های چینی که قابل سوختن نیستند تشکیل شده است با استفاده از ملات به وجود میآید و در فصول گرم نصب می گردد در فصول سرد نمی توانی این محصول را بر روی ساختمانها چسباند. This article w as gener ated by G SA Con tent Generator Demover sion !
وضعیت نمای ساختمان و ظاهر ساختمان باتوجه به معماری اقلیمی و منطقه ای هر مکان و همچنین محدودیت های مربوط به آن و منابع موجود در همان منطقه از قبیل مصالح و متریال های موجود و شرایط فرمی و ساختاری که منطقه در اختیار معماری قرار می داد را مشخص می کرد. نمای پرده ای ثابت: در این نوع نما قطعات آجر به صورت پیدا/پنهان های ثابت ( بدون قابلیت تغییر شکل/ابعاد/فاصله) اجرا میشوند. نکات مهم و البته ظریفی در این راستا وجود دارد که بی توجهی به آن ها می تواند موجب زیر سوال رفتن نمای ساختمان شود. با دقت به نکات مهم در طراحی و دتایل اجرای سرامیک خشک ، یک نتیجه بسیار عالی و ساختمان با زیباییشناختی کامل ایجاد میشود. بر اساس فاصله های عمودی نصب سازه، عایق در ابعاد مناسب تولید شده و حمل میشود. فولاد ضد زنگ یا استیل یک گزینه عالی از انواع متریال های نمای ساختمان به حساب می آید، که دارای سطح صیقلی و براق است. از جمله این تغییرات می توان به رایج شدن روش های اجرای نمای خشک اشاره کرد.