سیستم های نصب خشک به دلیل کم تر کردن وزن نما نسبت به روش ملاتی، مقاومت ساختمان در برابر زلزله را بالا میبرد. در این روش برخلاف روش تر(با ملات) فضایی خالی بین دیوار و سنگ نما وجود دارد که این فضای خالی در مواقع تغییرات آب و هوایی مانع ترک خوردن و شکستن سنگ نما میشود. چنانچه این مواجه طولانی تر شود پشم سنگی که استنشاق شده در دستگاه تنفس باقی میماند و پس از انتقال به حلق وبلعیده شدن بافت های معده را نیز تحت تاثیر قرار میدهد. علاوه بر این باید بتواند استحکام و کارایی بیشتری نیز داشته باشد. هنگام کار با پشم سنگ، باید از کودکان و حیوانات دور نگه داشته شود. مداک کافی برای اثبت سطانزا بودن پشم سنگ وجود ندارد.هنگام کار با پشم سنگ باید از دستکش و کلیک عینک استفاده کرد. سبک نمای خشک باید مدرنتر و جذابتر از قبل به نظر برسد. همچنین نمای خشک، قیمت نهایی کمتری دارد. This w as gener at ed by behsaznama Con tent Gen erator D emov ersion.
نحوه اجرای نمای خشک ساختمان
اما اگر شما بخواهید دیوار آپارتمان خود را که تبادل حرارت بالایی دارد و در زمستان سرد و در تابستان داغ است و یا حتی در دیوار های مشترک بین واحد ها برای کاهش تبادل صدا ، عایق کاری کنید چه باید کرد . در این وضعیت شما میتوانید از داخل و از سمت واحد خودتان دیوار را عایق کنید. برای محاسبه دقیق و قیمت اصلی و نهایی متر واحد کار یا متر کلی کار می بایست نقشه های اصلی آن موجود باشد. از گذشتههای بسیار دور، انسانها از سنگ و آجر برای نماکاری ساختمانها استفاده میکردند. در زمانهای نه چندان دور یکی از پر کاربردترین نماهایی که در ساختمانها مورد استفاده قرار میگرفته آجر، کاشی و سنگ بوده که با پیشرفت صنایع مصالح دیگری نیز وارد این حوزه از صنعت ساختمانسازی شدند. با گذشت زمان، انسانها روشهای خود را نیز پیشرفتهتر کردند. این سیستم ، یک سیستم نمای تهویه شونده است با زیرساختی شامل پروفیل های افقی که توسط شبکه ای از ریل های عمودی محکم سر جای خود نگه داشته شده است. This content has been written with G SA C onte nt G ener ator Dem oversion!
نمای خشک چیست؟
ساختار خود ایستا، به ساختاری گفته میشود، که سنگینی وزن بالای شیشه را بر روی سازه کرتین وال یا همان لاملها و شاسی کشیهای مربوطه نگه میدارد و هیچ گونه بار مردهای را بر ساختمان تحمیل نمیکند. در کنار تاثیرات پشم سنگ بر بدن، خود پشم سنگ پس از مدتی کیفیت خود را از دست میدهد و درصورتی که محصول به درستی انتخاب نشود به مرور زمان ریزش پیدا میکند. با توجه به تجربه بالایی که مهندسان و معماران در استفاده از نمای خشک دارند، کیفیت کار به صورت خودکار بالا میرود. به دلیل وجود چنین تجربه با ارزشی در استفاده از نمای خشک، کیفیت کار روز به روز در حال افزایش است. یکی از مهمترین معایب استفاده از سرامیک در نمای ساختمان، عایق نبودن آن در مقابل سرما و گرما و صدا میباشد. معماران و مهندسان تلاش میکنند تا با نماکاری درست و مناسب، بتوانند هدف از آن ساختمان را به مخاطب بفهمانند.
برای انجام سنگ کاری نما در طبقات بالاتر ساختمان ها، نیاز به زدنِ داربست داریم. برای سهولت استفاده در پروژه، سازه ها در ابعاد مورد نظر تهیه، تولید و کدبندی می شوند. در این مجموعه ابتدا به معرفی کامل از نماهای خشک می پردازیم سپس مطالب کاملی از اجرای نمای خشک ساختمان به روش صنعتی ، انواع روش های نصب شامل : اتصال به سازه نگهدارنده ، اتصال به سازه کاست ، نصب پنل های ستونی با گیره های داخلی ، نصب مستقیم با استفاده از گیره های چاقویی و دو شاخ تکنولوژی نصب با مجموعه ای کامل و معرفی سیستم K e i l ، سیستم نصب نامشهود به روش شرکت k e i l ، مزایای سیستم K e i l ، سیستم نصب انواع سفال ، سیستم نصب کلمپ مشهود ، سیستم نصب با چسب صنعتی ، سیستم نصب نامشهود شیاری ، سیستم نصب با پرچ مشهود ، سیستم نصب سفال c r e a t o n ، سیستم نصب ورق های فلزی ، ابزارهای مورد نیاز ، منطبق بودن با آخرین استادنداردهای ملی و جهانی ، امکان اجرای عایق حرارتی و صوتی ، عایق در سیستم نصب خشک ، اتصالات پنهان ، زیبایی نماهای خشک ، حفظ انرژی ، سرعت اجرا ، مزایا و ویژگی های روش نمای خشک ، هماهنگی رفتار مصالح در مقابل تغییرات دمایی ، طراحی مهندسی و کاهش پرت مصالح ، تولید صنعتی مصالح مصرفی ، قابلیت تنظیم و رگلاژ ، اقتصادی بودن این متریال ، مصالح نمای خشک ، مزایا نسبت به طرح های مشابه خارجی ، مزایا نسبت به طرح های سنتی متداول ، طراحی و ظرافت در کار وجود دارد که برای استفاده ی شما عزیزان جمع آوری شده است.